15.2.2011

Kuulumisia hallitukselta!

Heippa kaikki Phenolaiset ja muutkin!

Alkuvuosi on ollut ainakin allekirjoittaneelle tuhottoman kiireinen. Phenomenan pj-hommat, Conduksen koulutuspoliittinen jaos ja ilmiöopinnot maustettuna kandin kirjoittamisella vievät aikaa.

Hallituksemme on kuitenkin ollut tehokas. Jo nyt olemme tehneet kannanoton ilmiöopintojen puolesta, osallistuneet erilaisiin kokouksiin edunvalvonnan merkeissä, tarjoilleet Conduksen sitseillä varainkeruuhengessä ja järjestäneet Phenomenan Maria! -talkshown kuvauksiin.* Myös Phenon toisien, mutta sitäkin upeampien, sitsien suunnittelu on alkanut!

Kevään aikana on yhdistyksen kevätkokouksen, kevätretken ja sitsien lisäksi luvassa viime vuonna lanseerattu Just do it -kerho, jossa harrastetaan kaikkea mahdollista sieniretkistä käsitöihin ja ruuanlaitosta haalarimerkkien ompeluun! Ideoita kerhon toiminnaksi saa esittää vapaasti ja paikalle voi tulla joka kerta tai vain silloin, kun on sinua kiinnostavaa ohjelmaa! Ensimmäinen Just do it -ilta on luvassa pian, tarkkaile sähköpostiasia ja Phenoblogia! Koska erilaisia juhlia ja bileitä riittää, ovat Just do it -tapahtumat alkoholittomia.

Mitä sinä haluat Phenomenan toiminnan olevan vuonna 2011? Yhdistyksen kokous on Phenomena ry:n ylin päättävä elin, jossa jokaisella yhdistyksen jäsenellä on äänioikeus. Tule siis paikalle maanantaina 21.2. klo 16 Conddooriin (Siltavuorenpenger 5A, K2-kerros) ja vaikuta!

Phenomenan hallituksen puolesta
Vili Niinikivi
Puheenjohtaja 2011
vili.niinikivi[at]helsinki.fi*p.s. Jos haluat lähteä katsomaan Maria!-kuvauksia 16.3. laita viestiä Jennille osoitteeseen jenni.kallionpaa[at]helsinki.fi Myös kavereita saa ottaa mukaan, ilmoitathan heidät myös Jennille!

p.p.s Terveiset dosentiltamme oheisen kuvan muodossa! Muistakaa myös levätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!