2.11.2011

Phenomenan kämppäappro la 26.11.

Tervetuloa uuteen ja innovatiiviseen tapaan suorittaa appro ! Phenomena järjestää historiansa ensimmäisen kämppäappronsa ja haluaa nähdä Sinut siellä !

Aloitamme kello 17:30 lystikkäästä Lauttasaaresta josta jännittävä matkamme jatkuu boheemin Kallion kautta hillittömään Haagaan. Tämän jälkeen halukkaat suunnistavat Rexiin jatkoille ! Jokaisessa kohteessamme on juomatarjoilua yhden annoksen verran, joten OPM on suositeltavaa pitää mielessä.
Tapahtumaan sonnustaudumme haalareihin (mikäli tiedeyhteisömme juniorijäsenet eivät vielä omista haalareita, pukevat he päälleen jonkin turkoosin vaatekappaleen).

Koko lysti kustantaa vain 5 euroa, jolla saat neljä maittavaa annosta phenolaisten kämpissä. Parhaalle approajalle on luvassa myös palkinto!

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen pheno-hallitus@helsinki.fi (otsikolla Kämppäappro) viimeistään keskiviikkona 23.11. Ilmoitathan samalla, jos haluat alkoholittoman appron. Maksuohjeet lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Tervetuloa pitämään hauskaa!
Phenomenan hallitus 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!