1.11.2011

Terveisiä HYYstä ja HYALilta!

Hei phenolaiset!

Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan edustajistovaalien tulos on vahvistettu, kuten HYYn sivuilta voi lukea. Ainejärjestöläiset (HYAL) saivat 60:stä paikasta 21 ja ovat ylivoimaisesti suurin ryhmittymä edustajistossa. Phenomenasta Vili Niinikivi edustaa HYALia ja sai 47 ääntä (enemmän kuin phenossa on jäseniä), mikä riitti ensimmäisen varaedustajan paikkaan, joten Phenomenan ääni kuuluu ylioppilaskunnassa ensi vaalikaudella. Luokanopettajaopiskelijoilla on muutenkin vahva edustus: sisarjärjestö Peducasta pääsi kolme luokanopettajaopiskelijaa edustajistoon.

Nyt edustajistossa on meneillään hallitusneuvottelut ja vaalien voittaja etsii hallituskumppaneita muista ryhmittymistä. Hallitusneuvotteluiden jälkeen edustajisto nimittää hallituksen ja päästään tositoimiin.

HYAL edustaa ainejärjestöjä ylioppilaskunnassa, joten heidän edustajiinsa voi rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysellä asioista. Pyrin myös kertomaan HYYn kuulumisia ja viemään ainejärjestöjen toiveita ylioppilaskuntaan, joten minuun saa ottaa yhteyttä!

Terveisin
Vili ja Phenon hallitus.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Vilille!

    Pienenpieni korjaus kuitenkin: Phenolaisia on jo 61! :)

    VastaaPoista
  2. oho :D noh, tosin kun emme tiedä koska ensimmäiset ovat liittyneet ja milloin heidän 6v maksusuoritus on loppunu :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!