11.4.2013

Phenomenan Kevätsitsit

Good Morning Phenomena!

Kuten muutenkin heräämiset, myös Phenomenan viestintäpäälliköiden herääminen toimikauteen 2013 tapahtui luvattoman monen torkun kautta. Nyt on kuitenkin kaksi paria silmiä sepposen selällään ja valmiina ottamaan haltuun myös niin ikään uinuvan Phenoblogin.

Paljon on jo ehtinyt tapahtua kevään aikana, mutta ainakin yksi tapahtuma on vielä tulollaan, josta kunnon phenolainen ei yksinkertaisesti VOI olla poissa! Tämä on Phenomenan Kevätsitsit 26.4. Sitsit järjestetään Domus Gaudiumin kattosauna Sivistyksellä teemalla MEXICO. Tulista kyytiä on siis luvassa. Sitseillä illallistetaan mexicolaistyylillä ja myös ohjelma on teeman mukaista, arpajaisista puhumattakaan ;) Mikäpä olisikaan mukavampaa, kuin nähdä vanhoja ja uusia tuttuja ja luoda yhdessä ilmiömäinen ilta! Koko Phenomenan hallitus on ainakin mukana. Niin ja sitsithän maksavat vain 2 euroa! Niinpä! Meidän mielestämme jo siinä on syytä kerrakseen osallistua.

Tapahtumasta löytyy lisätietoa Phenomenan facebook -sivuilta allaolevasta osoitteesta.
http://www.facebook.com/#!/events/417879674972398/?fref=ts

Suraavan linkin takaa löytyy ilmoittautumislomake sitseille. Ilmoittaudu nyt, sillä aikaa on enää tämä ja huominen (12.4) päivä!
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/42207/lomake.html

Toivottavasti tapaamme sitsauksen ja Mexicon merkeissä 26.4!

Kevättä rintoihin toivottelevat,


Solja Sulkunen ja Marjo Taipalus
Phenomenan tiedotuspäälliköt 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!