20.5.2011

Phenomenan edustusjoukkue hopealle mölkkyturnauksessa!

Phenomena keräsi jälleen mainetta, kunniaa ja kuohuvaa! Tällä kertaa Phenomena osallistui tiedekuntajärjestömme Conduksen keväänkaatajaisiin, jossa kisattiin mölkyn parissa. Phenomana eteni turnauksessa aina finaaliin saakka, mutta psykologian opiskelijoiden Team Canada oli hieman liian kova vastus.

Hopeajoukkueeseen kuuluivat Anne, Oili ja Vili. Phenomena pelasi turnauksessa rohkeasti oman pelin kautta ja voitti ensimmäiset kolme peliään. Finaalissa huippuunsa treenattu Team Canada meni kuitenkin menojaan.

Koska hopea ei ole häpeä, olivat mitalijuhlat railakkaat ja pitkät. Huhutaan, että illan aikana kuultiin seuraava kommentti edustusjoukkueemme pelaajalta: "Se on niin söpö, että ottaisin poskeen." Arvoitukseksi jääköön, mitä tällä tarkoitettiin.

Kevät kaadettiin siis hyvinkin onnistuneesti ja tästä on hyvä lähteä kesän viettoon. Kesällä on luvassa kesätapaaminen, siitä lisää myöhemmin. Kesällä on myös hyviä miettiä, oletko sinä kenties seuraavassa Phenomenan Amazing Race joukkueessa syksyllä. Phenomena on kaksinkertainen ja hallitseva mestari, joten eiköhän tuoda poika kotiin tänäkin vuonna.

Torilla tavataan!

Hauskaa kesää kaikille!
Vili, pj

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!