1.10.2011

Syysterveisiä hallitukselta!

Hei Phenolaiset ja ennenkaikkea uudet fuksit!

Syksy on pyörähtänyt jo todenteolla käyntiin ja Phenomenan hallituskin on kokoustanut kertaalleen. Olemme myös tavanneet uuden luokanopettajakoulutuksen johtajan ja keskustelleet hänen kanssaan ajankohtaisista asioista. Uudet tutkintovaatimukset tulevat näillä näkymin voimaan syksyllä 2012. Lisäksi ensi vuoden syksystä eteenpäin kasvatuspsykologiaa opiskelemaan valitaan todennäköisesti 12 fuksia. Samalla valintasysteemi uudistuu, eikä uusia opiskelijoita enää valita suoraan opiskelemaan kasvatuspsykologiaa, vaan ensiksi valitaan 120 opiskelijaa, joista halukkaat hakevat myöhemmin opiskelemaan kasvatuspsykologian pääainevaihtoehtoa.

Phenomena jatkaa aktiivista osallistumista edunvalvontaan ja hallitukseen saa ottaa rohkeasti yhteyttä missä tahansa asiassa. Tavoitat meidät osoitteesta pheno-hallitus@helsinki.fi tai Siltikseltä pyörimässä.

Phenomena on myös osallistunut aktiivisesti syksyn fuksitapahtumiin. Perinteinen fuksivala pidettiin ennen fuksiaisia, jossa myös pidimme rastia. Rastillamme oli tehtävänä suorittaa yhteistoiminnallinen rata silmät sidoittuina. Osallistuimme myös rakkaan sisarainejärjestömme Peducan kastajaisiin, jossa fuksit laitettiin käsitteen määritystehtäviin. Ilta jatkui perinteisen Suokkipiknikin parissa. Kiitokset koko alkusyksystä fukseille ja erityisesti ahkerille tuutoreilemme Ennille ja Paulalle!

Ystävällisin terveisin
Phenon hallitus 2011

P.s. Ensimmäinen Just do it-kerho pidettiin tämän viikon perjantaina ja lisää tapahtumia on luvassa. Tapahtumat löydät Phenoblogista kalenterin kohdalta, mutta laitetaan ne vielä tähän:

ke 5.10. klo 18  Hallituksen kokous Gustavus Rexissä. (Leppäsuonkatu 11) Fuksit ovat kutsuttu paikalle tutustumaan Phenomenan toimintaan ja kaikki muutkin jäsenet ovat luonnollisesti tervetulleita. Toivottavasti myös Anu ehtii tulla kertomaan meille lo-koulutuksen kehittämistyöryhmän kuulumisia.

to 20.10 klo 18 Viini- ja Juustoilta Rexissä.  Varaa mukaan 3 euroa, jolla osallistut illan kustannuksiin!
Lisäksi
Just do it -kerho 29.11
Phenomenan pikkujoulut 7.12

Yhteistyökumppaneiden järjestämiä tapahtumia:
6.10 Condus Amazing Race
11.10. Vaikuttavaa ja Vallatonta -bileet Rexissä klo 19. Paikalla HYY:n edustajistoehdokkaat, joita voi tentata. (Phenomenasta ehdokkaana on ainakin Vili (nro 439))
12.-13.10 ja 18.-19.10 HYY:n edustajistovaalit. Muista äänestää ja vaikuttaa!15.10 Peducan fuksisitsit (Myös vanhemmat opiskelijat tervetulleita!)

1 kommentti:

  1. Saa kommentoida ja huomauttaa kirjoitusvirheistä, joita bongasin itsekkin jo liian monta.

    -vili

    VastaaPoista

Jätä kommentti ja jatka keskustelua! :) Huomaa kuitenkin, että jos asiasi on kiirreellinen, on parempi lähettää kirjoittajalle sähköpostia!